mandag 14. april 2014

Nedlagte brudepiker

Det er jo krim og påske som henger sammen, men dersom krim ikke er helt din greie, så er Karin Bjørset Persens Nedlagte brudepiker et godt alternativ. Her møter du venninnegjengen fra Julebrevpikene, og de er fortsatt noe for seg selv! Samtidig som de planlegger Trude sitt bryllup får de vite at bygden de bor i, Bjørkvik, mister arbeidsplasser og livsgrunnlag. Hvordan kan de klare å planlegge bryllup og redde bygden samtidig? Ja, og i tillegg få Magnhild i bikiniform til ferien... Ingen oppgave er for liten, og ingen er for stor for venninnene fra Finnmark. De godtar rett og slett ikke å bli nedlagt. Dameklubben Frustrerte Fruer er ikke fiendene man vil ha, og de skyr ingen midler for å redde bygden sin.

Mellom hysteriske utbrudd fra bruden, innblanding fra den kommende svigermoren, Jon Almaas og brazilian waxing, er det utrolig hva disse damene klarer å stelle i stand! Spørsmålet er om de klarer å redde Bjørkvik fra korrupte politikere, og hindre fraflytting..

1 kommentar:

  1. Har denne i hyllen men nøler fremdeles. Er redd det er for "hysterisk" for min smak. Men, jeg nærmer meg den sakte :)

    SvarSlett