onsdag 26. september 2012

Syv dager med tirsdagsdamene

Tirsdagsdamene har vært på tur igjen! Denne gangen er de på et kuropphold i Østerrike. De skal faste og meditere og koble av fra stress og mas. I virkeligheten er det uke uten mat, uten mobiltelefon, isolert fra omverdenen. Damenes motiv for denne turen er ulike, men det er vel de færreste av dem, om noen, som ikke har noen baktanker. En vil finne sin far, en vil finne sitt barns far, en vil komme seg vekk fra et eventyr med sin egen eksmann, en vil ha tilgivelse for et eventyr med venninnens framtidige eksmann.

Den søvnige landsbyen som er årets reisemål skjuler nok ikke flere hemmeligheter enn en gjennomsnittslandsby, men av en eller annen grunn treffer damene på flere av dem. Folk som har forsvunnet, folk som nekter på tidligere bekjentskaper, branner med ukjent årsak.

Tre ting jeg likte ved Syv dager med Tirsdagsdamene:
  1. Den lette, underholdende tonen i boken.Dette er en bok som skal underholde, og det gjør den.
  2. Humor. Det er en lun humor gjennom hele boken. Både i beskrivelsene av damene, og i de opplevelsene de har.
  3. Det er fortsatt flere løse tråder, og det betyr at det fint kan komme flere bøker om Tirsdagsdamene! Tenker at det bør komme en bok om problemene til hver av damene, og nå har vi bare vært gjennom to. Two down, three to go! Gleder meg til fortsettelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar